MONDO TV

Stiri 01 05 2015

2015 01 Mai
Publicat de: 

1. Obligatoriu, dar opțional

De azi ar trebui să ne prezentăm la medic cu cardul de sănătate. Din păcate, însă, nici până azi, dar nici în prima zi când a intrat în vigoare reglementarea, nimeni nu a ajuns la urgență cu acest document.

 

2. La gratar de 1 Mai

Nu exista 1 Mai fara mici si bere!Asta si-au spus astazi zeci de oameni din Valea Jiului care au luat cu asalt zona de agrement Bradet dar si albiile raurilor de munte, unde au incins gratarul si au sarbatorit 1 Mai muncitoresc asa cum  se cuvine.

 

3. TREI LINII CU AUTOBUZE ELECTRICE ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA

Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat, astazi, in cadrul sedintei ordinare, continuarea studiului de fezabilitate pentru realizarea a trei linii de transport ecologic pe rutele Hunedoara-Deva si doua intre

orasele din Valea Jiului. Deocamdata nu se stie cand vor purcede lucrarile, deoarece trebuie realizat un alt studiu de fezabilitate.

 

4. ATESTATUL DE PRODUCĂTOR, OBLIGATORIU

Începând de astazi, comercianţii hunedoreni sunt obligaţi să deţină atestatele  de  producător. In caz contrar, nu vor mai putea sa isi vanda marfa in pietele agroalimentare.

 

5. Semafor sau giratoriu?

Cu ochii la semafor sau în sensul giratoriu? Aceasta este principala dilemă a celor care străbat artera principală a municipiului Petroșani. Asta pentru că în două locuri, acolo unde au fost montate cele mai noi sensuri giratorii, au rămas și semafoarele. Edilii spun că au lăsat totul de probă, ca să vadă cum e mai bine, iar acum vor renunța la instalațiile electrice.

 

6. Sărbătoare la Lainici

Credincioșii sunt așteptați duminică, 3 mai, la Lainici, unde lăcașul sfânt îl prăznuiește pe ocrotitorul său. Sfântul Cuvios Irodion își duce odihna veșnică în acest loc din Defileul Jiului, iar la sărbătoare sunt așteptați mii de credincioși.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 8704 ori Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 18:07

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 04 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page