MONDO TV

Stiri 11 06 2015

2015 11 Iun
Publicat de: 

1. Amendați și probabil suspendați definitiv

Fast food-ul din Lupeni care a îmbolnăvit aproape 40 de oameni riscă să nu mai poată funcționa niciodată. Inspectorii sanitari așteaptă analizele de laborator ale alimentelor, dar și rezultatele probelor ca să ia măsuri în consecință, iar până atunci firma a fost amendată cu 2.000 de lei.

 

2. Reclamații pe Defileul Jiului

Mai mulți oameni, care tranzitează Defileul Jiului au reclamat lucările de proastă calitate ce se fac în Defileul Jiului. Ei au fost nemulțumiți de felul ăn care s-a turnat covorul asfaltic pe anumite porțiuni, dar și de tărăgănarea lucrărilor. Prefectul județului Hunedoara și primarul din Petroșani s-au întâlnit să discute și acest aspect, care trebuie verificat în teren și remediat imediat

 

3. Insolvența și pentru SNÎMVJ

Nu doar Complexul Energetic Hunedoara este amenințat cu insolvența. Și societatea care gestionează minele ce se închid în Valea Jiului este amenințată de cei cărora le datorează bani, iar directorul general spune că face eforturi să recupereze la rându-i din creanțe.

 

4. Seara de exceptie, alaturi de Dan Puric

O seara de exceptie. De asta au avut parte locuitorii Vaii Jiului, veniti ieri sa il cunoasca pe Dan Puric.Cu discutii pornid de la credinta si ajungand la dragoste, maestrul a aprins speranta in sufletul celor prezenti, lasand astfel o amintire de neuitat pentru fiecare.

 

5. ABANDONUL ŞCOLAR, PRIORITATE PENTRU EPISCOPIA DEVEI ŞI HUNEDOAREI

Zeci de mii de copii şi adolescenţi români abandonează şcoala în fiecare an. În mediul rural, 25% dintre absolvenţi calsei a VIII-a nu merg la liceu. Sărăcia, dificultăţile sau instabilitatea în familie sunt doar câteva din premisele care duc la abandon. Pentru a stopa acest fenomen, fundaţia World Vision România, în parteneriat cu Patriarhia Română, derulează proiectului “Alege Şcoala”

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1928 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 10 06 2015 Stiri 12 06 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page