MONDO TV

Stiri 10 06 2015

2015 11 Iun
Publicat de: 

1. Ce facem cu Termoficarea?

Cum rămâne cu sistemul de termoficare al Văii Jiului? Cui îi revine sarcina să gestioneze un sistem unic și cât de pregătiți suntem acum ca să accesăm fonduri pentru investiții. Acestea au fost câteva dintre problemele luate în discuție de prefectul județului Hunedoara, Sorin Vasilescu, la o întâlnire ce a avut loc la Petroșani cu factorii de răspundere.

 

2. Bolnavi pe bandă rulantă de la fast food

Încă un pacient s-a internat marți noaptea la Spitalul de boli contagioase din Vulcan, tot din cauză că a mâncat la fast food în Lupeni. Bilanțul bolnavilor a ajuns la 35 și, pentru că nu mai sunt locuri la Vulcan, unde este singura secție de specialitate, 6 pacienți au fost trimiși la Hunedoara și Deva,

 

3. Lipsa carbunelui sisteaza agentul termic

Veste rea pentru abonatii care sunt racordati la sistemul de termoficare. Incepand de sambata functionarea sistemului va fi sistata deoarece Grupul 4 al Termocentralei Paroseni va fi oprit.

 

4. Fără recalificare pentru minerii disponibilizați

Deși anul trecut, minerii care au plecat de la minele ce se închid s-au putut recalifica în meserii cu cerere pe piața muncii, anul acesta, colegii lor nu mai au permisiunea celor de Uniunea Europeană. Singura lor soluție este să accepte să urmeze un curs la agențiile locale de șomaj, diferența fiind făcută tocmai de forul european, care nu a mai dat bani pentru reconversia profesională.

 

5. Din arest, la piata cu invoire

Chiar daca este cercetat in arest la domiciliu, va avea voie sa isi faca piata doua zile pe saptamana. Vorbim despre realizatorul tv care este cercetat de DIICOT in dosarul traficului de persoane si proxenetism.

 

6. De azi incep un nou drum

Cu lacrimi in ochi si nostalgie in suflet, zeci de absolventi de clasa a VIII-a si-au luat astazi ramas bun de la scoala in care au invatat timp de 8 ani de zile. Greul deabea acum incepe, asta pentru ca primul hop pe care acestia trebuie sa il depaseasca este examenul pentru adimiterea la liceu.

 

 

7. „BULLYNĂ ALBĂ PENTRU TOLERANŢĂ”

Tot mai mulţi copii sunt supuşi unor agresiuni sau sunt hărţuiţi fie la şcoală, în parcuri sau chiar pe stradă. Pentru a spune STOP acestui fenomen, poliţiştii hunedoreni, împreună cu 25 de elevi voluntari au desfăşurat campania „BULLYnă albă pentru toleranţă”.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1800 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 10:52

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 09 06 2015 Stiri 11 06 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page