MONDO TV

Stiri 27 01 2015

2015 27 Ian
Publicat de: 

1. Florin Nicolae, posibil viceprimar, la Petrosani

 Florin Nicolae din partea PSD este cel care maine va fi supus la vot de  către consilierii locali ai Muncipiului Petroșani, pentru ocuparea postului de Viceprimar. Florin Nicolae a fost ales ca și candidat, după ce s-au purtat mai multe discuții în cadrul partidului, dar si cu primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

 

 2. Mica Unire, serbată azi la Petroșani

Chiar dacă a fost sărbătorită mai târziu, Unirea Principatelor Române a fost punctată astăzi, la sala de Marmură a Primăriei Petroșani.  Profitând de acest eveniment, autoritățile de aici, au acordat mai multe titluri de cetățean de onoare, dar si medalii PRO URBE, celor care s-au remarcat prin dăruirea de care au dat dovadă, de-a lungul anilor.

 

 3. Rocade și schimbări la CEH

 Eficientizarea activității miniere a dus la schimbarea unei părți din  personal. Numai la mina Lonea, în această dimineață s-a făcut o modificare în organigramă, dar la Livezeni nu se pune problema schimbării directorului. La exploatarea minieră Livezeni se vor face și angajări, iar conducerea CEH nu prevede o nouă organigramă, aici.

 

 4. Dreptatea, subiectivă în dosarul Uricani?

După ce a amânat cu două ore procesul, Daniel Ionașcu, asistentul maestrei Paula Iacob, a ajuns, astăzi,  la Petroșani, în jurul prânzului. Avocatul susține că expertiza judiciară înclină balanța spre clienții săi, conform rezultatelor analizei, care duc la alte concluzii. Daniel Ionașcu este convins că își va scăpa clienții de la condamnare.

 

5. Politistii locali vor primi bani de hrana

Incepând din această lună, politiștii locali din municipiul Petroșani vor primi o sumă de bani, pentru norma zilnică de hrană. Autoritățile locale au ajuns la această decizie, după ce politiștii au amenințat cu greva, datorită salariilor mici din sistem.

 

6. PRM țintește sus

Au obținut doar un procent de 3,45% din voturi pentru Corneliu Vadim Tudor, la alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, PRM-iștii hunedoreni nu dau înapoi, și chiar așa puțini cum sunt, vor la șefia Consiliului Județean Hunedoara. Postul încă nu a fost eliberat de Ioan Mircea Moloț, însă, oamenii lui Vadim se pregătesc să-și desemneze propriul candidat.

 

 7. Minerii vor profit din turism

Complexul Energetic Hunedoara deține un hotel la Petroșani  și, chiar dacă a existat ideea de a-l vinde pentru redresarea situației finaciare, cei de la Divizia Minieră au decis să îl renoveze. Hotelul a fost, în parte modernizat, iar acum a intrat în categoria “două stele” și poate atrage turiștii pentru vacanțe la munte, în Parâng.

 

8. Îngrijorați de prețul apei

 Ne apropiem tot mai mult de ziua când prețul apei se va majora.  Începând cu data de 1 februarie, vom plăti mai mult la factură, pentru apa noastră cea de toate zilele. Locuitorii Văii Jiului sunt de părere că apa este și așa deja mult prea scumpă, comparativ cu alte zone ale țării.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1554 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 26 01 2015 Stiri 28 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page