MONDO TV

Stiri 26 01 2015

2015 26 Ian
Publicat de: 

1. Mașină în flăcări. Posibilă răzbunare

O mașină de proveninență autohtonă a ars ca o torță și un pic a lipsit să provoace o adevărată tragedie, incendiul declanșandu-se într-o zonă cu multe mașini, țevi și linii electrice. Se pare că totul este o răzbunare, însă, oamenii legii se feresc să facă declarații, pe motiv că este o anchetă în plină desfășurare.

 

 2. Vor să fie mineri cu orice preț

 Vor să devină mineri cu orice preț! Asta putem spune despre tinerii care s-au așezat la coadă, cu noaptea în cap, in fața sediului CEH, pentru a-și depune dosarele de angajare.  Din păcate, doar 65 de bărbați vor deveni mineri la E.M. Livezeni, una dintre cele mai mari mine din Valea Jiului.

 

3. Și amendați, și cu gunoiul în drum

Sunt nevoiți să trăiască într-un focar de infecție, din cauza mormanelor de gunoi, care pe zi ce trece, cresc tot mai mult. Vorbim despre locuitorii cartierului Sașa, care, cu toate că sunt scutiți de la plata salubrizării,  trăiesc lângă resturile menajere.

 

 4. Alegeri libere la Primăria Petroșani

 Primul și cel mai important proiect pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a forului legislative, la Petroșani, vizează alegerea viceprimarului. Postul este vacant de câteva luni, iar acum se fac tot felul de scenarii.

 

 5. Lotul Uricani, la bară

Inculpații în dosarul exploziei de la mina Uricani vin la Petroșani, marți, să discute, în fața instanței,despre  contraexpertiza făcută la cererea celor doi avocați, tocmiți de la București. Paula Iacob și asistentul său Daniel Ionașcu vor discuta noile concluzii, altele decât cele ale INSEMEX.

 

6. De 10 ori mai puține teste Papanicolau

 A scăzut cu 10 % numărul femeilor care ajung să-și facă un test pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin. Tot mai puține femei se prezintă la medic, cu toate că în Valea Jiului sunt două spitale unde acest test se poate face gratuit, doar cu  trimitere de la medicul de familie.

 

7. Soarta CJ HD, prin ochii cetățenilor

Dacă ar fi să dăm o notă, cetățenilor de rând, la capitolul cunoștințe, despre Consiliul Județean Hunedoara, foarte puțini dintre aceștia ar lua o notă de trecere. Cine este președintele Consiliului Județean Hunedoara și ce știu cetățenii Văii Jiului, aflați din materialul următor.

 

 8. Hunedorenii își amintesc astăzi de Ceaușescu

  Până în 1989, în perioada comunistă, ziua de 26 ianuarie era înscrisă în calendar cu „litere de aur”, conform terminologiei epocii comuniste. Astăzi  se sărbătorea ziua de naştere a celui mai iubit fiu al poporului, Nicolae Ceausescu.

 

 9. Ansamblul "DRĂGAN MUNTEAN” , spectacol de Ziua Unirii

 Iubitorii de folclor au avut parte, sâmbătă, de un spectacol deosebit, pe scena Teatrului de Artă, din Deva. Sub genericul „Hai să dăm mână cu mână!”, interpreții au fost acompaniați de orchestra Ansamblului Profesionist "Drăgan Muntean" și răsplătiţi cu aplauze, de către publicul devean.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1553 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 23 01 2015 Stiri 27 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page