MONDO TV

Stiri 23 01 2015

2015 23 Ian
Publicat de: 

1. Cod galben de inundații, în Valea Jiului

Dacă aveți de gând să plecați de acasă în acest week-end ar fi bine să nu vă lipsească umbrela. Meteorologii anunță, din această seară, precipitații însemnate cantitativ, precum și o avertizare de cod galben, care vizează creșteri de debit, în bazinul hidrografic Jiu. Avertizarea este valabilă până duminică, la ora 18:00.

 

 2. Spitalele din Valea Jiului se modernizează

Două dintre cele mai mari spitale din zonă fac investiții în confortul pacienților, dar aduc și aparatură modernă. La Petroșani și Lupeni se desfășoară acum lucrări de investiții, dar toate se fac în limita banilor puși la dispoziție pentru diverse proiecte sau trimiși direct de la minister.

 

3. MIRCEA IOAN MOLOŢ A CÂŞTIGAT ANUMITE DREPTURI

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara poate fi vizitat de fiica sa şi poate pleca în localităţile unde deţine proprietăţi. Totul se va face după un program strict, stabilit de magistraţii de la Tribunalul Alba Iulia.

 

 4. Lupeniul începe acoperirea gropilor

A început numărătoarea inversă a gropilor, la Lupeni. De la cele mai mari la mici, gropile de la Lupeni au ajuns la impresionanta cifră de 672. Primarul Cornel Resmeriță le-a pus gând rău și va trece, începând de azi, la împuținarea lor, până la ultima.

 

5. Cursuri pentru șomeri

 Luni încep două cursuri gratuite, de calificare, pentru șomerii din Valea Jiului. Cei care vor să lucreze în domeniul amenajărilor interioare, ca montatori de termopane sau în comerț, vor putea studia partea teoretică dar vor face și practică. La finalul cursurilor se vor alege și cu o diplomă, fără niciun cost, dacă sunt șomeri.

 

6. Au rasarit gropile si la Petrila

 Gropile din asfalt, dau mari bătai de cap șoferilor din Valea Jiului. Dacă până acum am le-am făcut cunoscute pe cele de la Petroșani și Lupeni, nici gropile de la Petrila nu se feresc de promovare. Nu de altceva dar doar așa se pare că devin vizibile și apoi sunt astupate de către autorități.

 

7. Tot mai mulți morti, în accidente rutiere

Cifre înspăimântătoare! Anul trecut, numărul persoanelor decedate, în urma accidentelor rutiere s-a dublat, față de 2013. În continuare, principala cauză a accidentelor de circulatie rămâne viteza.

 

 8. „Dama cu camelii”, mai mult decât o premieră

 Spectacolul de sâmbătă al actorilor de la Teatrul Dramatic I.D Sîrbu din Petroșani a înregistrat un nou record, în vânzarea biletelor. Piesa „Dama cu camelii” se joacă cu casa închisă pentru că biletele s-au epuizat de două săptămâni. Actorii au fost zgârciți în declarații, pentru că mizează pe efectul produs pe scenă, sâmbătă, începând cu orele 18,00.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1695 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 22 01 2015 Stiri 26 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page