MONDO TV

Stiri 22 01 2015

2015 22 Ian
Publicat de: 

1.Moloț, declarat incompatibil

Înalta Curte de Casatie si Justitie a dat, ieri, verdictul  definitiv: președintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț s-a aflat în incompatibilitate. Instanța supremă i-a respins recursul acestuia și a menținut decizia Curții de Apel Alba-Iulia, din 20 februarie 2013, prin care Mircea Ioan Moloț a fost declarat incompatibil.

 

 2. Venituri complementare pentru disponibilizați

 Ortacii care pleacă anul acesta de la minele neviabile, urmează să primească venituri de completare, pe o perioadă de doi ani. Cei mai mulți sunt sunt lucrători de la suprafață.  Restul au vârsta de pensionare, dar așteaptă o hotărâre de la Guvern.

 

 3. Expertiză tehnică finalizată, urmează racordarea

1700 de apartamente vor fi racordate la rețeaua de gaz metan, în municipiul Lupeni. S-a făcut deja expertiza tehnică, iar în aceste zile se va trece la branșarea propriu-zisă a cetățenilor din partea de jos a Lupeniului.

 

4. Vorbe grele între NICA și RESMERIȚĂ

Schimb de replici dure, în această dimineață, la MONDO FM. Petre Nica, Președintele Sindicatului Muntele, îl acuză pe Cornel Resmeriță, Primarul Municipiului Lupeni, de situația în care se află mineritul din Valea Jiului.

 

 5. Defilare cu torțe, la Vulcan

Primăria Municipiului Vulcan și Consiliul Local Vulcan organizează sâmbătă, 24 ianuarie, festivitatea dedicată Zilei Unirii Principatelor Române. Invitația se adresează tuturor celor ce sunt animați să celebreze acest moment de mare importanță din istoria neamului românesc, printr-o defilare cu torțe, în zona Pieței din Vulcan.

 

6. Palatul din Lupeni, încurcat de dosarul lui Moloț

Lucrările la Palatul Cultural din Lupeni nu pot fi finalizate datorită firmei care a căștigat licitația. Mai lipsește doar mobilierul și Palatul poate fi inaugurat. Problema este la firma constructoare, care este parte în dosarul lui Mircea Ioan Moloț, fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

 

 7. Se caută femei pentru Spania

Cei care vor să plece să lucreze în străinătate, în agricultură, pot merge la cules de căpșuni, în Spania. Agenția Națională de ocupare a forței de muncă recrutează femei, care să lucreze în sectorul agricol. Contractele sunt valabile pe o perioadă de 3 luni, începând de la jumătatea lunii februarie.

 

 8. FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU SALVATORII

In primăvara anului trecut, Cristian Penescu a fost victima unui accident în masivul Șureanu. Pentru a-i salva viața, o echipă formată din pompieri și paramedici SMURD au parcurs 2 kilometri pe jos, pe un teren deosebit de accidentat și în conditii extrem de dificile. Ieri, acesta a venit la Deva pentru a sta față în față cu cei care i-au salvat viața, și să le mulțumească.

 

9. DEZINTERES PENTRU VACCINURI

 În condiţiile în care tot mai multe femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin şi mor din cauza acestei maladii distrugătoare, anul trecut în judeţul Hunedoara nicio femeie nu s-a vaccinat împotriva acestui tip de cancer. Cancerul de col uterin este singurul cancer care poate fi prevenit prin administrarea unui vaccin.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1547 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 23:46

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 21 01 2015 Stiri 23 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page