MONDO TV

Stiri 19 01 2015

2015 19 Ian
Publicat de: 

1. NU AM ACCES ? IL OBȚIN CU PUMNII...

 A încercat să își facă doar treaba, dar s-a trezit lovit și amenințat de un turist nervos. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în stațiunea turistică Straja. Autoritățile locale montaseră o barieră, care să nu permită trecerea mașinilor în stațiune, însă un localnic recalcitrant a încercat să-și rezolve accesul cu pumnul.

 

 2. Se va închide din nou drumul

Vremea rea, ninsorile cât și încălzirea bruscă a vremii au făcut ca pământul să se macine și mai mult, lângă drumul ce leagă Petroșaniul de Jieț. Datorită surpărilor de teren, drumul va fi, cel mai probabil, închis din nou. Acum se circulă cu restricții, iar spre finalul săptămânii specialiștii vor da verdictul.

 

 3. A început marea peticire

 Temperaturile pozitive din ultima perioadă au determinat autoritățile petroșenene să treacă la marea peticire a gropilor. Astfel, toate gropile apărute în asfalt, după topirea zăpezii, vor fi astupate, spre bucuria șoferilor. Aceștia mai pot evita, astfel, drumul spre service.

 

 4. Prima simulare, la limba romana

 Au început simulările pentru examenele de sfârșit de an. Atât elevii claselor a douăsprezecea cât și elevii de gimanziu, au început săptămâna cu emoțiile specifice unui examen. Cei de la școlile generale au trebuit să se imagineze la o mare lansare film.

 

 5. Lupii, pericolul de lângă oraș

 Lupii au ajuns să sperie întreaga comunitate de case, de la marginea Petroșaniului. Aproape că nu găsești localnic din zona Slătinioara, care să nu fi fost speriat în ultima vreme de haitele de lupi, care le-au atacat animalele din gospodărie. Nimeni nu poate lua, încă vreo decizie, iar oamenii  nu au fost despăgubiți.

 

 6. Vom schia în Șureanu?

 La sfârșitul acestui an vom putea schia în masivul Șureanu! Așa susțin autoritățile orașului Petrila, care  au primit deja avizele pentru construirea părților.Tot ei spun că vor face tot posibilul ca, la sfârșitul lui 2015, să putem schia în stațiunea montană, din Masivul Șureanu.

 

 7. ALEXANDRA MARCU, în cel mai înalt vulcan

  Deveanca Alexandra Marcu şi tatăl său, Dan Marcu, au cucerit, duminică, cel mai înalt vulcan de pe planetă - Ojos del Salado, cu altitudinea de 6.893 de metri, din Chile. Ascensiunea  nu a fost ușoară și a durat 12 ore.

 

 8. „Satira nu a fost gustată niciodată de putere”

Valeriu Butulescu s-a întors din Bulgaria cu cel mai mare premiu literar, oferit unui scriitor român. Totul s-a petrecut chiar în perioada în care, la Paris, se desfășurau atentatele la revista de satiră. Premiul a fost acordat pentru o foaie de satiră autentică.

 

 9. Cea mai deprimanta zi din an

 Cea de-a treia zi de luni a anului, a cazut pe 19 ianuarie, de această dată și este considerată ca fiind cea mai deprimantă zi din an. Cel puțin aceasta este concluzia la care a ajuns un psiholog britanic. Dacă locuitorii din Valea Jiului confirmă spusele psihologului, aflați din materialul următor.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1576 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 16 01 2015 Stiri 20 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page