MONDO TV

Stiri 16 01 2015

2015 16 Ian
Publicat de: 

1. Pancreatita l-a facut să cadă de pe schelă

Bărbatul de 55 de ani, care a fost găsit mort, în urmă cu o lună, la liceul din Vulcan, s-a stins din viață, din cauza unei pancreatite. Potrivit raportului medico-legal, omul ar fi făcut stop cardio-respirator, din cauza bolii de care suferea. S-a constatat că nu a fost accident de muncă.

 

2. CEH : Insolvența sau privatizarea?

Insolvență sau privatizare! Acestea sunt cele două variante pentru angajații Complexului Energetic Hunedoara. Cât despre disponibilizări sau angajări, încă nu se poate vorbi la modul concret. Liderii de sindicat negociază acum cu administrația și stabilesc ce vor discuta săptămâna viitoare, cu Ministrul Energiei, Andrei Gerea

 

3. AMBULANŢE SMURD, CU FILTRE SUPRAASPIRANTE

Pentru că salvarea vieților omenești depinde, în cea mai mare masură, de rapiditatea în intervenții a echipelor de salvare, inventatorul hunedorean Corneliu Birtok Băneasa a venit cu o soluție care ar putea revoluționa sistemul de urgență, din Romania. Mai multe ambulanțe SMURD, din județul Hunedoara, vor fi dotate cu filtre de aer, pentru a reduce consumul de combustibil.

 

4.Curând se va alege viceprimarul, în Petroșani

În curând vom afla cine va fi viceprimarul Municipiului Petroșani. Postul a rămas neocupat încă de la sfarșitul lunii septembrie, a anului trecut. Însă, la sfârșitul acestei luni, mai exact în ultima ședință ordinară, consilierii petroșeneni vor alege persoana potrivită pentru postul de viceprimar.

 

5. Apa a lucrat pe profit

 Au pus apa să muncească, așa cum spunea Costel Avram, iar acum, cei de la Apa Serv au ieșit pe profit. Totul, grație microhidrocentralelor, care au produs energie, atât cât să le ajungă pentru consumul propriu și chiar să mai și vândă la bursă.

 

6. Piața agroalimentară lipsește la Uricani

 Vreți să vă cumparați legume și fruncte proaspete? Poftiți la aprozar! Asta putem spune după ce am ajuns în Uricani și am constatat că, în tot orașul, nu există o piață agroalimentară unde putem cumpăra produse proaspete, de la țărani.

 

7. ELEVII, ÎN FAȚA PRIMELOR SIMULĂRI

Elevii hunedoreni vor susține, începând de luni, primele simulări. Pentru a se obișnui cu rigorile examenelor naționale, elevii claselor a opta și a douăsprezecea, din județul Hunedoara vor susține, în acest an, simulările pentru evaluarea națională și bacalaureat, de două ori.

 

8.Planuri pentru Petroșani, în 2015

Astăzi, încheiem campania legată de planurile primarilor pentru orașele din Valea Jiului, în 2015. Municipiul Petroșani este reprezentat de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, care are multe planuri pentru petroșeneni. Ce planuri sunt punctate anul acesta pentru Petroșani, dar mai ales ce își doresc cetățenii, aflați din materialul următor.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1605 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 15 01 2015 Stiri 19 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page