MONDO TV

Stiri 14 01 2015

2015 14 Ian
Publicat de: 

1. Si-a tăiat gâtul, să scape de probleme

A încercat să-și taie gatul pentru a scăpa de gândurile care îl macinau. Este vorba despre un bărbat din orașul Petrila, cunoscut pentru capacitatile sale intelectuale din trecut, dar care acum are probleme psihice. Nimeni nu știe ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Acum bărbatul este în stare gravă, la Spitalul de Urgență din Petroșani.

 2.A vrut să moară

Satul din apropierea minei Paroșeni a fost zguduit pur și simplu de vestea că un tânăr localnic a ales să moară, în ștreang. Avea doar 23 de ani și nimeni nu poate înțelege tragedia, cu atât mai puțin familia sa. Trupul fără viață a fost descoperit chiar de mama lui, care a sunat imediat la 112. Acum se pregătește de înmormântare.

3. Apa se scumpește, dar vom avea infrastructură

 Populația din Valea Jiului trebuie să știe că apa se scumpește! Nu vom plăti foarte mult în plus, dar cei de la Apa Serv se tem că le vor pleca specialiștii, din cauza salariilor mici. Angajații nu au beneficiat de măriri salariale, chiar dacă cu abilitățile lor au reușit să vândă energie.

 4. Telegondola din Pasul Valcan, stabilizata

 La sfarsitul lunii ianuarie, telegondola ce face legatura între Vulcan si Pasul Vâlcan va fi stabilizată. Firma constructoare va veni aici și va face forările necesare, pentru stabilizarea terenului pe care se află  aceasta. Astfel telegondola nu va mai aluneca la vale.

 5. Planurile pentru Lupeni 2015

 Un alt primar este pus astăzi, față în față, cu cetățenii săi. Vorbim despre Primarul Municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță, care chiar daca are planuri mari pentru dezvoltarea orașului, pare a nu fi chiar pe aceeași lungime de undă cu concetățenii săi.

 6. Cu gardul la fier vechi

 Le-au dus gardul la fier vechi! Angajații SC Termoficare din Petroșani s-au trezit că nu mai au de ce să mai încuie poarta. Aceasta a devenit inutilă, după ce hoții le-au furat gardul care împrejmuia instutuția. Din păcate, de vină sunt oamenii din cartierul rău famat, în care funcționează această firmă.

 7. S-a făcut totalul: 682 de gropi !

 682 este numărul exact al craterelor din asfaltul municipiului Lupeni. Cine le-a numărat? Nimeni altul, decât edilul localității, Cornel Resmeriță. Primarul recunoaște că, până la primăvară, numărul lor va crește proporțional cu adâncimea acestora.

 8. Avram Stanca, școală pilot pentru șah

Elevii de la școala Avram Stanca, structură a Colegiului Național Mihai Eminescu, din Petroșani, sunt primii care au primit table și piese de șah. Tot ei fac parte din proiectul celor de la minister, de îmbunătățire a activității educaționale și chiar s-au arătat interesați de proiect.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1688 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 13 01 2015 Stiri 15 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page