MONDO TV

Stiri 27 02 2015

2015 27 Feb
Publicat de: 

1.     În martie încep demolarile la E.M. Petrila

În cel mai scurt timp Exploatarea Miniera Petrila va fi rasă de pe fața pământului, la propriu. Licitația pentru ecologizarea terenului, pe care aceasta se află a fost facută, iar acum firma câștigătoare urmează doar să treacă la demolările propriu-zise.

 

 2. TIBERIU IACOB RIDZI la PUNCTUL PE I

   Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani a avut, ieri, la Mondo tv, prima apariție televizată după condamnarea soției sale, Monica Iacob-Ridzi. În emisiunea "Punctul pe I", primarul a răspuns întrebărilor delicate ale lui Ionuț Drăgotesc.

 

 3. ELEVII, ÎN „INSPECŢIE” LA POMPIERI

 Câteva sute de elevi au inspectat astăzi tehnica de intervenție și autospecialele pompierilor, cu ocazia aniversării a 82 de ani de la inființarea protecției civile din România. Elevii au fost foarte încântați de activitatea oamenilor focului, care au avut grijă să le raspundă acestora la toate întrebările.

 

4. Incă o luna de reduceri la taxe și impozite

 Contribuabili care până acum nu și-au plătit taxele și impozitele trebuie să știe că mai au la dispozitie doar o luna, în care pot beneficia de reducerea de 10 % la plata acestora. Până acum doar 30% din persoanele fizice din Petroșani și-au plătit impozitele și au beneficiat de reducere.

 

 5. Și-au colorat grădinița

 Au primit în dar o grădiniță nouă, cea mai frumoasă din Petrila, cu dormitoare și sală de mese. Totuși, aveau o singură obiecție: se simțeau aici ca la spital.Vorbim despre copiii din Petrila, care au avut idei frumoase, iar acum se află la finele unui proiect care a adus culoare pe albul pereților grădiniței.

 

6. Mica sirenă, vine la teatru

 Încă o piesă pentru copii va avea premiera la finele acestei săptămâni, pe scena Teatrului Dramatic I. D. Sîrbu, din Petroșani. Regizorul Dan Mirea ne aduce Mica Sirenă,  o poveste pe care orice copil o cunoaște. Scenariul și jocul  scenic îi va încânta deopotrivă atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

 

 7. La „Iunion”, birjar!

          Caragiale va fi mai contemporan ca oricând, sâmbătă, pe scena Teatrului Dramatic I. D. Sîrbu din Petroșani. Va fi cancan, muzică, iluzionism și multă, multă distracție. Actorii noștri, sub îndrumarea regizorului Daniel Vulcu, ne așteaptă la o nouă premieră.

 

 8. MAGIA MĂRŢIŞORULUI ŞI A ZILEI DE 1 MARTIE LA DACI

 În fiecare an, de 1 martie, bărbaţii oferă mărţişoare femeilor, indiferent de vârsta acestora. Obiceiul mărţişorului a apărut cu multă vreme în urmă, iar tradiţia şi semnificaţia sărbătorii s-a schimbat, şi ea, de-a lungul timpului.

 

 9. Martisor de la GSM CENTER PHONE

Astăzi, un alt ascultător Mondo Fm a fost premiat de GSM CENTER PHONE. Și cum întâi martie este aproape, GSM CENTER PHONE a făcut cadou un telefon, de mărțișor, unei câștigătoare din Vulcan.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1513 ori Ultima modificare Vineri, 27 Februarie 2015 23:09

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 26 02 2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page