MONDO TV

Stiri 25 02 2015

2015 25 Feb
Publicat de: 

1. Cu francul la Judecătorie

Au făcut împrumuturi în franci elvețieni, iar acum băncile le iau tot venitul lunar. Sunt sute de oameni pe holurile judecătoriei din Petroșani, care caută o soluție în instanță. Avocații spun că există un precedent care i-ar putea avantaja pe clienții lor. Situația însă este alarmantă pentru multe familii din Valea Jiului.

 

 2. Cod galben de inundatii pe Jiu

 Hidrologii au emis astăzi o avertizare de cod galben pentru râul Jiu. Avertizarea intră în vigoare în aceasta noapte și este valabilă  până la sfârșitul săptămânii acesteia.

 

3. Mii de turiști, sute de accidentați, 6 salvamontiști

Una dintre cele mai mari și mai populate stațiuni de munte, din România se bazează pe munca a 6 salvamontiști. Munca lor este infernală în week-end-uri, când au zeci de intervenții, unele chiar grave.  Dar oamenii muntelui spun că s-au obișnuit, iar sediul Salvamont este prima lor casă.

 

4. Doar 3 produse „made în Valea Jiului”

Am rămas nu mai puțin de 10 produse cu marca „Fabricat în Hunedoara”. Doar 3 mai sunt în Valea Jiului, iar păsatul momârlănesc, brânza de oi, plăcintele cu cartofi sau sloiul fabricat în Valea Jiului din vremea dacilor, nu mai pot fi considerate autohtone. Și asta cel puțin deocamdată.

 

 5. Tichetele sociale, pe bază de cerere

Cererile pentru tichetele sociale trebuie depuse cât mai rapid. Acesta este apelul autorităților petroșenene, pentru persoanele care se încadrează să primească un ajutor financiar, înaintea Sărbatorilor Pascale.     Cine nu depune cererea la timp, poate rămâne fără tichete.

 

6. Primăria Petroșani face angajări!

 În perioada următoare Primăria Petroșani scoate la concurs mai multe posturi din organigrama administrației publice. Sunt vizate posturi din serviciul de Administrare a Domeniului Public dar și de la Serviciul de Impozite și Taxe locale, serviciu care tocmai a rămas fără șef.

 

7. HUNEDORENII, ATACAŢI DE BOLILE DE SEZON

Peste 1.700 de hunedoreni au fost diagnosticaţi, în ultima săptămână, cu infecţii respiratorii acute, cu aproape 600 mai mulţi faţă de săptămâna precedentă. Au fost peste 600 cu pneumonii, iar din cauza stărilor avansate de boală, aproximativ 200 de persoane au fost internate în spitalele din judeţ.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1609 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 24 02 2015 Stiri 26 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page