MONDO TV

Stiri 18 02 2015

Publicat de: 

1. JUJAN si BLAJ, oficial in fruntea C.E.H

 Este oficial! CONSTANTIN JUJAN și ALEXANDRU BLAJ au preluat conducerea C.E.H, începând de ieri. Decizia a fost luată la BUCUREȘTI, după o ședință prelungită a CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE. Au participat toți factorii responsabili de soarta entității energetice hunedorene.

 

2. Razie la hoții de curent

 Jandarmii au luat la periat mai multe cartiere, unde localnicii fură curent electric. La Vulcan au descins în Dallas și în alte două locații, unde au acordat spijin angajaților ENEL din Petroșani și Lupeni.

 

 3. Comemorare cu eroii accidentului aviatic

Cu inima strânsă, lacrimi în ochi și imaginile de atunci, în memorie, supraviețuitorii accidentului aviatic de acum un deceniu au retrăit momentele de cumpănă, din Defielul Jiului. Divinitatea a ales ca ei să vină acum și să ne spună cum au reuțit să supraviețuiască într-o vreme în care mijloacele de comunicare erau mult mai rudimentare, decât cele de azi. Poveștile lor, însă, sunt uluitoare

 

4. Marea peticire a inceput si la Vulcan

După Petroșani, marea peticire a început și la Vulcan. Se lucrează intens la asuparea craterelor apărute în asfalt, iar mixtura care se toarnă este una la rece, deoarece vremea de afară nu permite, deocamdată, alt tip de asfalt.

 

5. MONDO TV si MONDO FM , cele mai multe premii

Ajunsă la cea de-a cincisprezecea  ediție, GALA PREMILOR EXCLUSIV a strâns personalități marcante din întreg județul HUNEDOARA, la SALA DE MARMURA a PRIMARIEI MUNICIPIULUI PETROSANI. Grupul MONDO TV /MONDO FM a obținut trei premii, fiind astfel instituția media, din VALEA JIULUI, care a plecat cu cele mai multe diplome, la gala din acest an.

 

6. Brâncuși – 139 de ani de la naștere

Constantin Brâncuși este comemorat mâine, 19 ianuarie, la Târgu-Jiu și Craiova, dar și la Petroșani. Cei care se ocupă de promovarea acestui simbol românesc ne invită la Muzeul Mineritului, la cei 139 de ani, de la nașterea marelui sculptor român.

 

7. Taxa pe cultură, ruina artiștilor

 Joacă premieră după premieră, cu casa închisă, dar un nou bir, mai mare decât cel de acum, pe care trebuie să-l achite actorii, ar fi prea mult pentru ei. Actorii de la Petroșani consideră că noul timbru pentru cultură ar îndepărta publicul. Acum, aceștia caută soluții să aducă în sală chiar și oamenii fără posibilitatea de a achita un bilet, la teatru.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1519 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 17 02 2015 Stiri 19 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page