MONDO TV

Stiri 17 02 2015

2015 19 Feb
Publicat de: 

1.Arestarea Monicai, prin ochii cetatenilor

 Condamnarea definitivă și irevocabila a Monicai Iacob Ridzi, în Dosarul 2 Mai este unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale momentului. Ce parere au oamenii din Valea Jiului despre acest caz, aflati din materialul următor

.

 2. Sub noroaie și gunoaie

 Zeci de oameni care locuiesc în colonia de jos a municipiului Vulcan se plâng că sunt sufocați de gunoaie și noroi. Deșeurile, zic ei, nu le-au fost ridicate de un deceniu, însă, primarul Gheorghe Ile spune altceva.

 

 3. Urgență la standarde UE

Spitalul din Vulcan are, fără să exagerăm, cea mai modernă linie de urgență din Valea Jiului. S-au găsit bani, sponsori și soluții, împreună cu angajații primăriei din localitate și acum întreg circuitul este, nu numai funcțional, dar și foarte modern. Lucrările sunt gata, iar managerul Cristina Baleia spune că va continua în același ritm.

 

4. O.R.L. la spitalul din Vulcan

 După ce la Vulcan au venit medici specialiști tocmai din Fâșia Gaza și astfel avem străini care vorbesc perfect românește și tratează pacienții cu profesionalism, acum vin aici și medici români. Aceasta este o realizare, în condițiile în care, la Petroșani, unde spitalul este mult mai mare, rezidenții vin unul din 10, cu riscul de a plăti pentru asta.

 

5. Omul anului 2014: Valeriu Butulescu

 Astazi a avut loc a XV-a editie a Galei Premilor Exclusiv, considerata o mica Gala a Oscarurilor din Valea Jiului. Dupa deliberari indelungate, cel mai asteptat premiu si anume omul anului 2014 a fost castigat de dramaturgul Valeriu Butulescu.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1787 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 16 02 2015 Stiri 18 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page