MONDO TV

Stiri 16 02 2015

2015 19 Feb
Publicat de: 

1. Monica Iacob Ridzi, 5 ani după gratii

Decizie definitivă în cazul Monica Iacob Ridzi. Magistrații au condamnat-o azi la 5 de închisoare cu executare.

 

2. BLAJ si  JUJAN, preiau de maine CEH

Cuplul ALEXANDRU BLAJ - CONSTANTIN JUJAN preiau,  de mâine CEH. Totul va avea loc la BUCURESTI, acolo unde CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL CEH se va întalni, începând cu ora 11.00.

 

3. Incendiu în centrul Petroșaniului

Sirenele POMPIERILOR au brazdat liniștea petroșenenilor, în această dimineață. Alertați prin serviciul unic 112 acestia au intervenit în centrul municipiului PETROSANI, pe strada TIMISOAREI pentru stingerea unui incendiu.

 

4. De astazi sunt mineri...

 65 din cei 752 de candidati, pentru un post în subteranul Văii Jiului, pot fi numiti de astazi mineri. În jurul prânzului s-au afișat rezultatele finale ale concursului ce s-a desfasurat săptămâna trecută.

 

5. Verdict pentru Drumul lui Băsescu, peste 2 luni

 Înalta Curte de Casație și Justiție va da verdictul pentru Drumul DN 66A Câmpu lui Neag –Herculane la finele lunii martie. Potrivit instanței de la ÎCCJ, data la care se va formula verdictul a fost stabilită pentru 27 martie 2015, la ora 11,00.

 

6. Tichete cadou pentru sărmani, de Paște

Și în acest an, autoritățile din Petroșani vin în sprijinul cetățenior greu încercați de soartă. Astfel, în perioada dinaintea sărbătorilor pascale, autoritățile locale vor dărui câte un tichet în valoare de 50 de lei acestor persoane defavorizate.

 

7. Maine, Gala premiilor Exclusiv

Gala premiilor Exclusiv a ajuns la ediția cu numărul 15.  Mîine vom afla care sunt cei mai importanți oameni din Valea Jiului. Reprezentanti ai admisnistrațiilor publice locale, oameni politici, personalităti culturale, sportive dar și jurnaliști, toti se vor intâlni mâine intr-un cadru de festiv.

 

8. Am intrat in „Saptamana Alba”

Incepand de astazi, creștinii ortodocși intrã în "Sãptamana Albã sau a brânzei". Astfel, în aceastãp sãptãmânã nu se mai consumã carne, iar în zilele de miercuri și vineri se face dezlegare la ouã, lapte, brânzã și pește.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1564 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 13 02 2015 Stiri 17 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page