MONDO TV

Stiri 10 02 2015

Publicat de: 

1. Secretarul judeţului Hunedoara ridicat de D.N.A

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, din nou, în această dimineață, la CONSILIUL JUDETEAN HUNEDOARA. După câteva ore de percheziții, Secretarul judeţului Hunedoara, Dan Daniel, dar și directorul general al DGASPC Hunedoara, Monica Georgescu, au fost ridicați și conduși la ALBA IULIA pentru audieri.

 

 2. MOLOT, se lasa greu...

Este official! Mircea Ioan Moloț a atacat ordinul prefectului, în contencios administrativ. Astfel, până la o soluție definitivă, în acest sens, Mircea Ioan Moloț redevine președinte suspendat al Consiliului Județean Hunedoara

 

3. FMI amână și problemele SNÎMVJ

 FMI amână și discuțiile privitoare la viitorul Societății de Închideri de Mine din Valea Jiului, pe lângă cele ale CEH. Există părți bune, dar și rele și tocmai acestea împiedică o bună funcționare a minelor aflate pe închidere.

 

4. Testați teoretic pentru a deveni mineri

Astăzi a avut loc proba scrisă pentru ocuparea celor 65 de locuri de muncă, la mina Livezeni. Astfel 712 din cei 752 de candidați înscriși, pentru a deveni mineri, au susținut astăzi proba teoretică. Mâine posibilii viitori mineri, vor mai avea de trecut un hop, și anume  susținerea probei practice de lopătat.

 

5. Copii îmbolnăviți la școală

 Hepatita a făcut, din nou, victime: 5 copii, de la centrul Școlii Avram Stanca au fost diagnosticați cu această boală. Virusul a fost contactat de la copiii care locuiesc în blocurile sociale, din Colonia Petroșani, iar miercuri dimineață, toți vor fi vaccinați. Cei care stau cu săptămânile, la acest centru, din Petroșani, sunt bolnavi și necesită tratament.

 

 6. Boxe închiriate pe 5 ani, in piață

          Vom avea și de acum înainte producători de carne, de miere sau alte produse autohtone, în Piața Centrală din Petroșani. Administratorii pieței au pus la cale un plan de eficientizare a activității: au invitat producătorii în interiorul halei, unde le vor concesiona boxele dotate și utilate corespunzător.

 

7. Sală de informatică nouă pentru elevi

Astăzi, elevii Școlii Generale, numărul 7, din Petroșani, au primit cadou din partea Consiliului Local al Municipiului Petroșani și al Supermaketului Kaufland, o sală  nouă de informatică. Drept recompensă, copiii care studiază la această unitate, au pregătit un moment artistic.

 

 

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1640 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 16:12

Stirile VIDEO

1. Secretarul judeţului Hunedoara ridicat de D.N.A Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, din nou, în această dimineață, la CONSILIUL JUDETEAN HUNEDOARA. După câteva ore de percheziții, Secretarul judeţului Hunedoara, Dan Daniel, dar și directorul general al DGASPC Hunedoara, Monica Georgescu, au fost ridicați și conduși la ALBA IULIA pentru audieri. 2. MOLOT, se lasa greu... Este official! Mircea Ioan Moloț a atacat ordinul prefectului, în contencios administrativ. Astfel, până la o soluție definitivă, în acest sens, Mircea Ioan Moloț redevine președinte suspendat al Consiliului Județean Hunedoara 3. FMI amână și problemele SNÎMVJ FMI amână și discuțiile privitoare la viitorul Societății de Închideri de Mine din Valea Jiului, pe lângă cele ale CEH. Există părți bune, dar și rele și tocmai acestea împiedică o bună funcționare a minelor aflate pe închidere. 4. Testați teoretic pentru a deveni mineri Astăzi a avut loc proba scrisă pentru ocuparea celor 65 de locuri de muncă, la mina Livezeni. Astfel 712 din cei 752 de candidați înscriși, pentru a deveni mineri, au susținut astăzi proba teoretică. Mâine posibilii viitori mineri, vor mai avea de trecut un hop, și anume susținerea probei practice de lopătat. 5. Copii îmbolnăviți la școală Hepatita a făcut, din nou, victime: 5 copii, de la centrul Școlii Avram Stanca au fost diagnosticați cu această boală. Virusul a fost contactat de la copiii care locuiesc în blocurile sociale, din Colonia Petroșani, iar miercuri dimineață, toți vor fi vaccinați. Cei care stau cu săptămânile, la acest centru, din Petroșani, sunt bolnavi și necesită tratament. 6. Boxe închiriate pe 5 ani, in piață Vom avea și de acum înainte producători de carne, de miere sau alte produse autohtone, în Piața Centrală din Petroșani. Administratorii pieței au pus la cale un plan de eficientizare a activității: au invitat producătorii în interiorul halei, unde le vor concesiona boxele dotate și utilate corespunzător. 7. Sală de informatică nouă pentru elevi Astăzi, elevii Școlii Generale, numărul 7, din Petroșani, au primit cadou din partea Consiliului Local al Municipiului Petroșani și al Supermaketului Kaufland, o sală nouă de informatică. Drept recompensă, copiii care studiază la această unitate, au pregătit un moment artistic.
Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 09 02 2015 Stiri 11 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page