MONDO TV

Stiri - 29.12.2015

2015 29 Dec
Publicat de: 

Floruț schimbat cu Stancu

Vizita ministrului Victor Grigorescu la Petroșani nu a rămas fără urmări pentru conducerea CEH. Directorul general Emil Floruț a fost absent, dar el a fost demis de Consiliul de Administrație, care l-a numit în locul său pe Viorel Stancu. Sindicatele cer acum și demisia Consiliului de Administrație.

 

Ministrul Energiei, ferm la Petroșani

Victor Grigorescu, ministrul Energiei, a venit luni dimineață la Petroșani. Delegația a avut în componența sa doi secretari de stat, iar după ce s-a întâlnit cu reprezentanții minerilor, la sediul CEH, a coborât în mina Lupeni. A discutat cu sindicatele, cu administrația, dar nu și cu directorul general Emil Floruț, aflat în concediu, iar mai apoi cu minerii din galeria de la mina Lupeni.

 

Secretar de stat cu „rădăcini” miniere

Corina Popescu, secretar de stat în ministerul Energiei a coborât în mina Lupeni, dar la ieșire a povestit că tatăl său a fost miner în Valea Jiului. A trăit ca și copil emoțiile unei explozii în care tatăl său a fost prins și a împărtășit acest eveniment, după ce ea însăși a ieșit din mina Lupeni.

 

Ilie Păducel, candidat PNL la primăria Petrila

A intrat, pe ușa din dos, cum au spus colegii săi de partid, dar acum va fi candidatul PNL pentru funcția de primar la Petrila. Ilie Păducel a sfidat toate barierele politice și a fost declarat de organizația de la Petrila, candidatul la alegerile viitoare.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1770 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 28.12.2015 Stiri - 30.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page