MONDO TV

Stiri - 24.12.2015

Publicat de: 

Mii de vieți salvate în 2 ani de SMURD

Este un decembrie aniversar pentru pompierii din Petrila. Se împlinesc 10 ani de la înființarea Serviciului de Voluntariat al pompierilor și 2 ani de când aici funcționează un modul SMURD. Mii de intervenții au salvat sunte de vieți și au stins incendii de vegetație și din locuințele oamenilor.

 

Nu îmbuibații animalele de companie cu sarmale!

Sarmalele, șoricii, cârnații și fursecurile nu sunt pentru pisicuțe și căței, nici pentru porcușorii de Guneea. Veterinarii ne atrag atenția să ținem cont că, indiferent cât de drăguț ni se pare că ni privesc când gustăm din răcituri, să nu facem greșeli. Există fursecuri și cârnăciori speciali pentru ei la magazinele de specialitate.

 

Iarna nu ne va lua prin surpindere

Sună cunoscut sau nu, dar reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara ne dau asigurări că, atunci când va ninge, indiferent de sărbători sau zile libere, nu vom avea de suferit. Sunt dispecerate în fiecare zonă, iar primăriile au încheiat contracte pentru această iarnă, care se lasă încă așteptată.

 

Poșta nu lucrează! Atenție la pachete!

Dacă aveți de trimis sau de primit pachete de sărbători, țineți cont de programul Poștei. Angajații nu vor lucra de sărbători, iar dacă trimiteți și alimente prin acest serviciu, atunci trebuie să vă asumați niște riscuri.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1965 ori Ultima modificare Joi, 24 Decembrie 2015 18:12

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 23.12.2015 Stiri - 28.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page