MONDO TV

Stiri - 23.12.2015

Publicat de: 

Salvează vieți cu o mașină veche

Pompierii din Petrila ar avea nevoie de o mașină nouă, pentru că acum pleacă în misiuni cu una uzată moral. Nu au primit niciun răspuns la toate adresele pe care le-au făcut și asta chiar dacă în ajutor le-a sărit și primarul Ilie Păducel. 

 

Vernisaj la HP

Un cunoscut pictor român, stabilit la malul mării expune pe simezele improvizate ale Hotelului Petroșani. Expoziția este una cu v***are și vernisajul are loc miercuri (azi dacă o dai miercuri) de la ora 19,00.

 

REVOLUŢIA DIN HUNEDOARA ÎN IMAGINI

Imaginile rare din zilele Revoluţiei din decembrie 1989 sunt prezentate în premieră în expoziţia Muzeului de Arheologie, Istorie şi Etnografie din Hunedoara. Cei care vizitează spaţiul expoziţional din curtea Castelului Corvinilor pot vedea cum şi-au apărat hunedorenii oraşul în ultimele zile ale anului 1989.

 

Apa serv a economisit un milion de euro

Apele Române cereau penalități la sumele ce nu au fost achitate ani buni de cei din conducerea Apa serv. După ce a reușit să achite datoriile totale, Costel Avram, actualul director, a contestat plata penalităților și a câștigat un milion de euro.

 

Unde puteți lucra din 2016, peste hotare

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza la mijlocul lunii februarie 2016 în Oradea și/sau Timișoara, o bursă a locurilor de muncă în sectorul agricol, la cules de mazăre. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1801 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 22.12.2015 Stiri - 24.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page