MONDO TV

Stiri - 18.12.2015

Publicat de: 

Teribilism cu piromani

Patru tineri din Petrila au râr ore bune de pompierii și polițiștii din Petrila, după ce au incendiat mai multe tomberoane, în diverse zone. Apelurile la 112 au sunat încontinuu, mai ales că focul risca să cuprindă garajele, tomberoanele au ars –scrum, iar tinerii au povestit că se distrau.

 

Să nu mai fim debranșați pentru apă!

Senatorul Haralambie Vochițoiu vrea o lege care să ne garanteze că nu vom mai fi debranșați de la apă, dacă ne plătim facturile. Legile actuale le permit furnizorilor de servicii din acest domeniu să debranșeze o scară întreagă pentru un rău-platnic. În plus, apa se ieftinește în Valea Jiului și această măsură ar veni în sprijinul celor care sunt la zi cu plata facturilor.

 

Prime pentru mineri și energeticieni

S-au revoltat la intrarea în șut, dar au obținut primele de Crăciun și cadourile pentru copii lor. Vorbim despre minerii de la Complexul Energetic Hunedoara, dar și despre energeticieni, care au fost asigurați că banii ajung la ei până în preajma Crăciunului.

 

Defileul va fi monitorizat de C.J. H.

Ar fi trebuit să vorbim despre un drum nou și terminat în Defileul jiului, dar pentru că nu este chiar așa, anul 2016 ar putea fi cel în care să vorbim, în sfârșit, despre finalizarea lucrărilor. Totuși, artera și modul în care vor lucra spaniolii va fi atent monitorizat de cei din Hunedoara, pentru că doar aici ar mai fi acum de lucru.

 

Şedinţă comună a consiliilor locale de la Petroşani

Consiliile locale de la Petroşani s-au întrunit într-o şedinţă comună. Astfel, Consiliul Local a fost dublat de Consiliul Consultativ al Tinerilor. Elevii liceelor din Petroşani au avut ocazia de a-i cunoaşte pe adevăraţii consilieri care aprobă proiectele pentru comunitate. 

 

Dinu Iancu Salajanu a concertat la Petrosani

Spectacol de exceptie, aseara, la Petrosani. Indragitul interpret al cantecului popular romanesc Dinu Iancu Salajanu i-a colindat pe romanii din Valea Jiului. Publicul a cantat impreuna cu artistul care si-a prelungit programul oferindu-le celor prezenti momente de neuitat.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2554 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 08:38

Stirile VIDEO

eJobs Vodafone
Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 17.12.2015 Stiri - 21.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page