MONDO TV

Stiri - 17.12.2015

Publicat de: 

Din ianuarie colectăm gunoiul selectiv

Președintele CJ Hunedoara, Adrian David ne atrage atenția că vom selecta gunoiului, imediat ce începe noul an. În câteva săptămâni vom fi informați și vor ajunge lângă locuințele noastre ghenele în culori cu care trebuie să ne obișnuit cât mai repede.

 

Fost muncitor, omagiat la Apa Serv

Sala de conferințe a SC Apa Serv poartă de joi numele celui care a fost primul român ce s-a preocupat de apeductele din acest oraș. Sala, care până ieri s-a numit Londra, acum are numele Nicolae Sădean, un muncitor, care a luptat și a pus chiar bani pentru ca apeductul în Petroșani să fie realizat prin anii 30.

 

Vochițoiu vrea să construiască creșe

Senatorul Haralambie Vochițoiu a declarat la Petroșani că unul dintre planurile sale pentru anul care vine este să deschidă mai multe creșe în România. A și făcut calculele necesare și știe câți bani ar fi necesari, iar acest proiect de lege, spune senatorul din Valea Jiului, ar veni în sprijinul părinților care nu au bani de bone.

 

Pregătiri de Crăciun la azil

A fost zi de mare sărbătoare la casa bătrânilor din Dărănești. Acolo, primarul municipiul Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și preotul care gestionează așezământul, Gabriel Bulf, au ajutat la tăierea porcului. Aproape toți bătrânii s-au bucurat de acest eveniment și, cei care au putut, au ieșit afară să pregătească totul. La ei este una dintre cele mai importante sărbători și au vrut să arate că pot fi de ajutor.

 

Tiberiu Iacob Ridzi, bucătar pentru Pollicino

Nu este pentru prima dată când primarul din Petroșani Tiberiu Iacob Ridzi ajută la pregătirea mesei copiilor de la Pollicino. A venit și în acest an cu daruri de Crăciun, dar a ajutat și la bucătărie și chiar i-a servit pe copii la masă. Astfel încep mereu zilele de sărbătoare la Casa Pollicino.

 

MAINE SEARA, LUMINA CRACIUNULUI LA BOLII

Maine seara, in PESTERA BOLII se va aprinde din nou LUMINA CRACIUNULUI. Pentru al optalea an consecutiv va invitam sa intram impreuna in atmosfera sarbatorii NASTERII MANTUITORULUI IISUS HRISTOS intr-un cadru unic in ROMANIA.

 

Petroșaniul a răsunat de colinde

Au început sărbătorile la Petroșani și, după ce s-a deschis Târgul de Crăciun, orașul a răsunat de colinde. Mai multe grupuri de colindători s-au adunat la primărie la ceea ce s-a numit Festivalul de Colinde.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2537 ori Ultima modificare Joi, 17 Decembrie 2015 21:58

Stirile VIDEO

Vodafone Cel.ro
Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 16.12.2015 Stiri - 18.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page