MONDO TV

Stiri - 14.12.2015

Publicat de: 

Doi tineri morți la ieșirea din Petroșani

Doi tineri de 17 și 21 de ani din Petroșani au pierit spulberați în mașina cu care se deplasau pe DN 66, la ieșirea din Petroșani, înspre Hațeg, în localitatea Bănița. Accidentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 16,00, iar echipajul de prim ajutor care a ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul celor doi.

 

Crăciunul CEH fără prime?

Primele minerilor și ale energeticienilor, așa cum au fost ele prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă, nu încap în bugetul CEH. Cel puțin până acum așa stau lucrurile, dar liderii de sindicat spun că vor continua să ceară întrevederi cu conducerea Complexului pentru aceste prime.

 

Berea și politicul îi lasă pe sindicaliștii CEH, afară

S-au v***ut pe o bere, nu mai știe nimeni din ce sindicat fac parte minerii, ori energeticienii, iar politicul i-a dezbinat și mai mult. Cei care sunt acum reprezentativi, prin sindicatul Muntele, spun că așteaptă un soi de recensământ, pentru că dezbinarea este mai prezentă acum, ca oricând. Petre  Nica a ieșit public și a cerut administrației CEH să ia atitudine pe tema sindicatelor.

 

Șoseaua de centură, refăcută în 3 zile

Șoseaua de centură, aflată pe DN 66 în Petroșani, arată ca după bombardament, iar zeci de oameni s-au plâns de starea drumului. Bolovani, pietriș și gropi încurcă acum șoferii, care au reacționat și în mediul virtual. Firma care a creat neplăcerile, a reabilitat conducta de apă și cei de la Apa Serv i-au dat 3 zile să refacă drumul

 

Sosesc trenurile zapezii

Din această săptămână au pornit trenurile zăpezii. Acestea trec și prin Valea Jiului și aduc turiștii la Petroșani, pentru stațiunile Parâng și Straja. În plus, prețurile biletelor au fost reduse pentru mai multe rute feroviare pentru călători.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1870 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:14

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 11.12.2015 Stiri - 15.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page