MONDO TV

Stiri - 10.12.2015

Publicat de: 

Incendiu devastator la teatrul din Petroșani

Un puternic incendiu a izbucnit în incinta Teatrului Dramatic I. D. Sîrbu din Petroșani, iar actorii au fost scoși, pe rând, pe targă. A fost nevoie de nu mai puțin de 4 mașini de pompieri, un echipaj de prim ajutor, dar și de o salvare de la înălțime. Totul a fost un scenariu, din care și pompierii și personalul din teatru au avut de învățat.

 

Salvați Copiii lansează linie gratis pentru copii

Organizația Salvați Copiii din Hunedoara a lansat astăzi o linie verde  și un site, în care copiii se pot adresa unor specialiști. Este vorba despre copiii ai căror părinți sunt plecați în străinătate și care pot discuta despre problemele lor cu oameni care au timp să îi asculte. Asta pentru că părinții lor nu își fac timp și la Petrila sau la Lupeni sunt zeci de copii cu probleme comportamentale din acest motiv.

 

Animale epuizate, libere pe străzile din Lupeni

Flămânde, printre zemuri urât mirositoare, ponosite și epuizate, cel puțin 8 vaci stau pe străzile din Lupeni, din primăvară. Lumea parcă s-a și obișnuit cu ele în peisaj, iar autoritățile locale nu mai știu ce să le facă. Au chemat reprezentanții APIA, însă, animalele tot în ger, murdare și bolnave au rămas în stradă.

 

„Dragostele unui Fante” – premieră la Petroșani

O nouă premieră, ultima pe acest an, ne așteaptă sâmbătă, pe scenă la Petroșani. La Teatrul Dramatic I. D Sîrbu va fi comedia amară „Dragostele unui fante” – o poveste ce se va juca pe scenă, cu publicul foarte aproape de Nicolae Vicol. Actorul  ne-a mărturisit că se regăsește atât de bine în acest personaj, așa cum fiecare bărbat ar trebui să își găsească un mic echivalent cu personajul său.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2531 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 22:14

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 09.12.2015 Stiri - 11.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page