MONDO TV

Stiri 31 08 2015

2015 31 Aug
Publicat de: 

Vine viitura pe Jiu

Jiul va fi marți în creștere, pentru că astăzi s-a demarat procedura de golire a barajului de la Valea de Pești. Populația a fost deja avertizată și Jiul de Vest va crește, ca și Jiul în Defileul spre Gorj, cu maxim o jumătate de metru.

 

Termoficarea – marea problemă a județului

Pentru că nu este stoc de cărbune, iar situația de la cele două termocenmtrale din Paroșeni și Mintia nu este deloc favorabilă, primarii din Deva și Petroșani au sesizat inclusiv Guvernul și Președinția. Mai mult, la finele săptămânii trecute a avut loc și o confruntare cu cei veniți de la București pe probleme de minerit, dar, în ciuda previziunilor sumbre, mai sunt speranțe pentru această iarnă.

 

Copiii din Dallas, îmbolnăviți de mizerie

Un număr de 36 de locuitori ai Cartierului denumit Dallas, după celebrul serial american, s-au îmbolnăvit de hepatită din cauza mizeriei în care trăîesc. Direcția de Sănătate Publică a făcut mai multe verificări și a tras concluziile, în urma îmbolnăvirii în masă a celor ce stau în blocurile turn ale Vulcanului.

 

Anchetă pentru poluarea de pe Jiu

Mai multe reziduuri petroliere au fost găsite pe apa Jiului, în  zona minei Livezeni. Câțiva localnici au sesizat existența unor produse petroliere într-un canal și asta acum, când Jiul de Est a scăzut foarte mult din cauza secetei, responsabilii de la Apele Române au demarat o anchetă.

 

Poliția se mobilizează

Polițiștii vor ajunge mai repede acolo unde sunt solicitați să intervină. Va crește, spun reprezentanții IPJ Hunedoara, gradul de mobilitate al angajaților din structurile polițienești, pentru că polițiștii au primit 31 de mașini noi.

 

REGAL FOLCLORIC LA ZILELE URICANIULUI

Zilele Orasului URICANI au adus la poalele RETEZATULUI in weekendul care tocmai s-a incheiat peste 30.000 de oameni. Incepand de vineri, pana duminica URICANIUL a fost capitala culturala a judetului HUNEDOARA.

 

PESTE 15.000 DE OAMENI  PENTRU SALAM

Peste 15.000 de oameni veniti din intreg judetul HUNJEDOARA dar si din imprejurimi pentru FLORIN SALAM. Duminica seara, record de asistenta in ultimii ani pentru un spectacol din VALEA JIULUI.

 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1953 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 28 08 2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page