MONDO TV

Stiri 28 08 2015

2015 28 Aug
Publicat de: 

Se goleste Barajul Valea de Pesti
De Luni incepe evacuarea in regim controlat a apei din Barajul valea De Pesti. Se estimeaza cresteri de nivel pe raul Jiul de Vest.

Transportul de lemn, limitat de cântare
Ca să nu mai treacă fără să plătească pentru drumurile pe care le degradează, mașinile încărcate cu lemn vor fi cântărite. Procedura de montare a cântarelor și în Valea Jiului a fost puțin întîrziată din cauză că au avut loc câteva modificări ale legislației în domeniu, dar vor fi finalizate în această toamnă.

Valurile spre Parâng, îndreptate de constructor
Drumul spre stațiunea de munte Parâng este în valuri și te simți la pe Dunăre, deși până la marele fluviu mai este mult. Totul, din vina constructorului care a introdus canalizarea și care, după ce a finalizat lucrarea, a constatat că aceasta s-a lăsat în timp. Acum se apucă de refacerea denivelărilor.

Primarii din Vale, front comun spre Herculane
Toți primarii din Valea Jiului cred că realizarea drumului spre Herculane ar fi o oportunitate pentru zona de sud a județului Hunedoara. Din păcate, însă, s-au pierdut banii de investiții, dar acum edilii se regrupează pentru acere sprijin Guvernului, mai ales că mai sunt puțini km de asfaltat.

Spectacol în memoria Tatianei Stepa
Tatiana Stepa va fi LA Teatrul Dramatic I. D Sîrbu, duminică 30 august, când fiul său, Cătălin va organiza cea de a IV-a ediție a festivalului dedicat celei care a fost un nume în muzica folk românească.  Intrarea costă doar 10 lei, iar biletele pot fi procurate de la casierie.

5,88% - rata șomajului
Crește numărul șomerilor în județul Hunedoara și, dacă este să comparăm cu anul trecut, procentul este semnificativ. Doar de la o lună la alta mai scade câte puțin rata șomajului, însă, cei mai mulți șomeri sunt tot la Hunedoara sau la Lupeni.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2112 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 27 08 2015 Stiri 31 08 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page