MONDO TV

Stiri 26 08 2015

2015 26 Aug
Publicat de: 

Bărbat ars, locuința scrum

Scenariul de la Uricani, când trei copii au ars de vii în casă, a fost la un pas de a se repeta marți noaptea la Vulcan. Un bărbat de 58 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență din Petroșani, după ce apartamentul său a ars ca o torță de la o improvizație. Vecinii au avut noroc că focul nu s-a extins și la acoperiș.

 

Ia avizul, nu-i avizul

Mai întâi au organizat o conferință de presă la fața locului și apoi nu s-au mai înțeles pentru avize. Așa stau lucrurile între Apa Serv și primăria Petrila în ce privește lucrările din zona Moliviș, de la Maleia. Acum Costel Avram se plânge că nu primește avize ca să lucreze, în timp ce edilii din Petrila îl contrazic.

 

Drumuri reparate de CJ Hunedoara

Mai multe rețele de drumuri din Valea Jiului intră în reparații. Banii vin de la Consiliul Județean și lucrările încep în scurt timp, iar preșdintele Consiliului Județean Hunedoara spune că a reușit să repartizeze sumele la primării, în funcție de necesități.

 

Aproximativ 300 de tineri din întreg județul Hunedoara au susținut examenul la matematică sau istorie, în cea de a doua probă a sesiunii de toamnă. Unii au ieșit optimiști din examen, au spus că au învățat mai mult, în timp ce alții au recunoscut că a fost mai greu decât se așteptau

 

Are astm și este foarte bolnav, dar, deși locuiește într-un apartament ce aparține de primărie, îndură ploaia prin acoperiș din cauza vecinilor. Mihai Varga este pensionar și le-a cerut celor de la primărie să îi izoleze acoperișul blocului pentru că nu mai poate sta în casă de igrasie, însă, cei de la primărie așteaptă și banii de la restul vecinilor, care sunt proprietarii apartamentelor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2031 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 18:29

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 25 08 2015 Stiri 27 08 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page