MONDO TV

Stiri 25 08 2015

2015 25 Aug
Publicat de: 

Primar  în subteran

După 25 de ani, primarul Ilie Păducel a reintrat în minaLonea. Experiența de marți

l-a trezit pe primarul orașului Petrila la realitatea Complexului Energetic Hunedoara.

 

Atenție! Pericol pe Jiul de Vest

Cotele apelor Jiului de vest vor crește în perioada următoare cu aproximativ 30 de cm. Populația este avertizată să  nu rămână în albiile Jiului de Vest, dar nici să nu  își lase anumalele legate pe cursul apei, care acum este scăzut. Totul se va întâmpla când va fi golit barajul de la Valea de Brazi.

 

Asociații executate silit pentru apă

7 din 8 asociații de proprietari au fost acționate în instață de furnizorul de apă din Valea Jiului. Aproape toate procesele au fost câștigate, iar acum datornicii sunt executați silit. Apa Serv s-a îndreptat împotriva datornicilor care erau asociațiile de proprietari și au constatat că acestea au cheltuit degeaba banii prin instanțe și că mai bine se îndreptau împotriva datornicilor.

 

Drum ca la farmacie în Câmpu lui Neag

După ce a reabilitat acum aproape un deceniu artera rpincipală din Câmpu lui Neag, primarul din Uricani susține că vine acum și o modernizează, rezultatul final fiind ca la farmacie. Și asta pentru că montează rigole și șanțuri, iar suma necesară investiției a primit-o de la Guvernul României acum 3 luni. Lucrările, însă, sunt în toi.

 

Așteaptă ultima aprobare pentru Sala Sporturilor

După 10 ani de întocmit dosare, planuri și sute de drumuri pe la divrese ministere, Sala Sporturilor ce aparține de Clubul Școlar Sportiv de la Petroșani ar putea primi finanțarea în această săptămânî. Joi are loc ședința în care, după un deceniu, banii ar putea să ajungă în contul școlii de la Petroșani, care să repare sala veche și părăginită.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1875 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 09:47

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 24 08 2015 Stiri 26 08 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page