MONDO TV

Stiri 29 04 2015

Publicat de: 

1. Ceh in insolventa, singura cale – divizarea

Complexul Energetic va fi declarat insovent in urmatoarea perioada. Aceasta veste a fost adusa astazi de sindicalistii de la Muntele care intorsi de la minister, nu au mai avut ce face si astfel au fost nevoiti sa accepte realitatea.

 

2. Pericol de explozie în curtea minei Petrila 

O magazie din incinta minei Petrila a fost la un pas să explodeze, iar pompierii s-au luptat minute bune cu flăcările întreținute de o butelie de oxigen. Incendiul s-a produs violent și doar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca lucrurile să ne degenereze.

 

3. Ziua veteranilor, astazi si la Vulcan

Au luptat pentru tara si romani in razboi iar astazi au fost aniversati. Vorbim de veteranii de razboi din toata Valea Jiului care astazi au fost in atentia tuturor.

 

4. Festivalul de teatru pentru adolescenți, la Petroșani 

Teatrul Dramatic de la Petroșani este gazda unei noi ediții a Festivalului vostru, al adolescenților, un concurs în care trupe de tineri liceeni, viitori actori cu acte în regulă, vin și joacă pe scenă. Și acum sunt trupe de prestigiu din țara noastră care și-au anunțat prezența și competiția va fi acerbă. Totuși, actorii de aici speră să rețină în Vale câteva din primiile mari.

 

5. Baia comunală mai târziu, acum cățărări

Baia comunală de la Vulcan mai are de așteptat, pentru că birocrația încurcă planurile primarului Gheorghe Ile, dar până atunci, iubitorii de adrenalină pot face cățărări. Sala a fost inaugurată recent și cei din Dallas mai trebuie să aștepte baia promisă de cei din primărie.

 

6. CASTELUL CORVINILOR, PE COPERTA UNUI IMPORTANT GHID TURISTIC

Se dezvolta de la o luna la alta, are din ce in ce mai multe lucruri si sali noi de aratat, dar si povesti de spus. Este vorba despre Castelul Corvinilor care, acum, pe langa faptul ca este admirat de mii de turisti, a ajuns ca fotografia monumentului de pe Cerna sa fie pe coperta unui ghid turistic, editat de una dintre cele mai importante editurii din lume.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 6261 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 13:44

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 28 04 2015 Stiri 30 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page