MONDO TV

Stiri 28 04 2015

2015 28 Apr
Publicat de: 

1. Oameni de televiziune, acuzați de proxenetism

Angajații DIICOT au efectuat mai multe percheziții ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ, în Valea Jiului, iar vizat este un om de la o televiziune locală, care făcea emisiuni sportive. Tot în aceast dosar sunt imnplicate și 5 minore, care ar fi oferit servicii s***ale.

 

2. Blaj a demisionat, urmeaza Jujan?

Alexandru Blaj presedintele Consiliului de Administratiei al Complexului Energetic Hunedoara a demisionat din functie in aceasta dimineata.Decizia vine intr-un moment in care Complexul Energetic Hunedoara este la un pas de faliment.

 

3. DNA a descins iar la CJ HUNEDOARA

Consiliul Judetean Huneodara a fost luat din nou cu asalt de procuroprii DNA astazi. Acestia au ridicat din institutie mai multe documente care privesc alocarile de fonduri catre primariile din judet.

 

4. Funcționarii din Petroșani nu fac grevă

Funcționarii din Petroșani nu vor fi în grevă la finele acestei săptămâni. Potrivit sindicaliștii din instituția publică, greva aparține unei alte structuri sindicale, alta decât cea la care angajații de aici sunt afiliați. Ei vor protesta, cel mai probabil, peste două săptămâni.

 

5. Hotii se joaca cu autoritatile din Petrosani

Furtul capacelor de canal a devenit o telenovela fara sfarsit, ba mai mult decat atat putem spune ca hotii i-au peste picior autoritatile locale. Asta pentru ca daca Apa Serv Valea Jiului inlocuieste capacele furate, hotii actioneaza in alta parte a orasului si tot asa, pana cand, nu stie nimeni.

 

6. Alo poliția? Hoțul și-a uitat telefonul

A spart boxele din piață, a furat ce a găsit în interior, dar a pierdut prada pe drum. Apoi, ca să fie totul ca la carte, hoțul și-a lăsat și telefonul în interiorul boxei. Pare desprins din filmele de comedie, dar este pățania unui individ, care se pare că a avut și un complice la Petroșani, însă, poliția nu l-a prins nici pe cel filmat acum câteva luni.

 

7. Ziua S.S.M sărbătorită cu minerii

Minerii sunt în atenția inspectorilor de muncă. În 28 aprilie este Ziua Mondială a Sănătății și Securătății în Muncă, iar problemele din minerit, lipsurile și deficiențele sunt în vizorul celor care speră ca accidentele de muncă să scadă în continuare.

 

8. Fac din dizabilitate o abilitate

Sala de Marmura a municipiului Petrosani a fost astazi gazda unui eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati. Astfel Special Olympics Romania, accesti oameni speciali sunt ajutati ca din dizabilitatea lor sa faca o abilitate.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2110 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 13:56

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 27 04 2015 Stiri 29 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page