MONDO TV

Stiri 27 04 2015

2015 27 Apr
Publicat de: 

1. Va fi grevă generală

Dacă miercuri la București nu intră pe ordinea de zi a Guvernului problema CEH, minerii nu au cum să ia banii în 30 aprilie. Salariile lor depind de decizia Guvernului, iar în caz contrar ortacii din Valea Jiului vor ieși în stradă, ori se vor bloca în subteran, pentru că mineritul intră în colaps.

 

2. Greva spontana la S.E Paroseni 

Energeticienii de la Termocentrala protesteaza din nou impotriva Societatii PrestServ, denumita de ei ”Căpușă”. Astfel, chiar daca societatea este deja infiintata cu acte legale energeticienii nu vor sub nici o forma sa fie transferati.

 

3. Tragedia provoacă reacții 

Un copil a murit, după ce a fost luat de apele Jiului, iar cei care locuiesc în preajma locului în care s-a petrecut grozăvia trag un semnal de alarmă. Unii ar fi vrut să intervină, dar nu au putut, iar cei mai mulți îi sfătuiesc pe părinți să nu îi mai lase în acea zonă, plină, de altfel de copii pe timpul verii.

 

4. S-au ratacit din cauza unor poze

4 adolescenti dintre care 3 minori s-au ratacit ieri in Pasul Valcan. Tinerii cautau locul perfect pentru o sedinta foto insa nu au reusit sa mai gaseasca drumul de intoarcere fiind astfel nevoiti sa ceara ajutorul salvamontistilor.

 

5. S.E Paroseni sisteaza agentul temic

Populatia din Valea Jiului trebuie sa stie ca in periaoda 1-8 mai furnizarea agentului termic de la S.E Paroseni va fi sistata. Reprezentatii termocentralei spun ca oprirea este necesara pentru ca trebuie efectuate lucrari majore la magistrala pricipala.

 

6. Vacantele de 1 mai s-au epuizat

Zeci de persoane au ales si in acest an sa sarbatoreasca 1 mai muncitoresc altfel decat la gratar cu mici si bere. Nu o spunem noi ci agentiile de turism care de ceva timp au epuizat pachetele de vacanta pentru 1 mai.

 

7. Terasele răsar după soare

Vremea s-a încălzit, iar restaurantele se pregătesc să își scoată terasele. La Petroșani, regulamentul va fi aprobat în ședința de miercuri, când Consiliul Local va discuta și despre redevențele pe care proprietarii le vor da, ca taxe de concesiune a terenului pe perioada în care vor scoate afară mesele, scaunele și umbrelele.

 

8. APARAT DE ULTIMĂ GENERAȚIE, PENTRU SECȚIA DE ORTOPEDIE DIN DEVA

Dupa ce, la inceputul acestei luni, episcopia devei si hunedoarei a donat aparatura noua si lenjerii de pat pentru sectia de pediatrie, acum a venit randul sectiei de ortopedie sa fie innoita. Aparatul, in valoare de aproximativ 60.000 de euro, este de ultima generatie si ii va ajuta atat pe medicii de aici, cat si pe pacienti

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2406 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 24 04 2015 Stiri 28 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page