MONDO TV

Stiri 21 04 2015

2015 21 Apr
Publicat de: 

1.Bat pasul pe loc, pentru tertipurile avocaților

Au vrut avocați ca Paula Iacob, sau Daniel Ionașcu și, după câteva runde de amânări, instanța a audiat doar 4 martori și un expert în Dosarul exploziei de la Uricani. Mai mult, instanța de la Petroșani face exact pe dos procedurile, pentru că așa au cerut cei doi avocați celebri, în timp ce contraexpertiza solicitată de ei a tras din nou de timp. Azi a avut loc un nou termen și a fost audiat primul expert.

 

2. Termoficarea nu se oprește

Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au făcut pe cei de la termoficare să amâne sistarea agentului termic. Cel puțin până la finele lunii nu se va întâmpla asta și asigurările ni le dau cei care au prelungit contractul de funcționare.

 

3. Gunoiul din Vale este inca o problema

Depozitarea gunoiului este o problema majora in Valea Jiului la acest moment. Din aceasta cauza primarii celor 6 orase si municipii de aici se intalnesc tot mai des pentru a ajunge la solutii care sa nu afecteze in vreun fel cetatenii dar si administratiile publice.

 

4. Vochitoiu nu mai candideaza daca nu primeste pensie

”Nu voi mai candida, daca nu primesc pensie”. Aceasta afirmatie apartine Senatorului Haralambie Vochitoiu care este dispus sa renunte la functia din parlament daca nu va beneficia de pensie. Ce parere au oamenii din Valea Jiului, despre acest lucru aflati din materialul urmator

 

5. Minerii nu mai vor calificări

Au lucrat până la 45 de ani în mină, dar, deși nu sunt chiar pensionari, minerii nu mai sunt luați în calcul când vine vorba să se recalifice. Asta deși, în momentul în care se ddisponibilizează, angajatorul este obligat să le ofere cursuri de calificare. Ei, însă, rămân la pensie, pentru că accentul se pune pe tinerii care nu au lucrat niciodată.

 

6. POLIȚIȘTII LOCALI, ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA DROGURILOR

De câțiva ani se tot discută despre etnobotanice și despre efectele pe care le au asupra organismului celor care le consumă. Mai grav este faptul că majoritatea dintre consumatori sunt elevi. Totodată, nu există, deocamdată, teste toxicologice care să despisteze în sânge ce anume au consumat tinerii, atunci când ajung la spital. Recent, polițiștii locali din Deva au competențe de a organiza activități de informare și conștientizare a celor care pot cădea ușor în plasa dealerilor.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1887 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 22:20

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 20 04 2015 Stiri 22 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page