MONDO TV

Stiri 20 04 2015

2015 20 Apr
Publicat de: 

1. Sună sirenele, Scapă cine poate

Ce facem în cazul unei alarmări publice? Răspunsul pare desprins dintr-un film SF, iar oamenii habar nu mai au unde se pot adăposti. Autoritățile din Petroșani verifică sirenele în aceste zile, în timp ce oamenii habar nu au unde să se ducă atunci când acestea sună.

 

2. Vineri, prima bursă pentru șomeri

Deși am fost obișnuiți cu burse lunar în județul Hunedoara, în 2015, prima bursă va fi organizată la finele acestei săptămâni. Șomerii, ca și angajatorii sunt așteptați la evenimentul de vineri, însă, locurile de muncă sunt puține și încă nu au început lucrările în construcții.

 

3. PENSII PENTRU DORMITUL ÎN PARLAMENT

În ciuda faptului că sume uriașe se duc lunar pe întreținerea și salarizarea parlamentarilor români, o bună majoritate tocând banul cetățeanului de pomană, aleșii noștri vor să-și stabilească pensii uriașe, pentru câțiva ani de stat în legislativ.

 

4. RECENSĂMÂNT PE ŞOSELE

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a inceput, de astazi, recensământul vehiculelor şi autovehiculelor care circulă pe teritoriul României, indiferent de ţara în care sunt înmatriculate.

 

5. Capacele de canal, Triunghiul Bermudelor

Zeci de guri de canal au rămas descoperite peste noapte, la finele săptămânii trecute, în Petroșani, dar nici nu au ajuns la fier vechi. Grozăvia a intrat în atenția autorităților locale, iar primarul a cerut

verificarea centrelor de fier vechi și acoperirea găurilor rămase căscate în drum.

 

6. Ziua Verde, vineri la Petrosani

Ziua Verde, va fi sarbatorita din nou la Petrosani. Ajuns la a IV-a editie, evenimentul vine in acest an cu o noutate prin care sute de elevii vor incerca sa ii convinga pe locuitorii din Petrosani de cat de important este sa pastram mediul curat.

 

7. S-a deschis depozitul Classima din Lupeni

Un nou depozit de materiale de constructii  s-a deschis, la Lupeni. Astfel, Depozitul Classima vine in sprijinul clientilor din Vestul Vaii Jiului, cu o gama diversificata si preturi foarte avantajoase.

Voteaza acest articol
(5 voturi)
Citit de 2247 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 16:31

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 17 04 2015 Stiri 21 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page