MONDO TV

Stiri 17 04 2015

Publicat de: 

1.Divizarea CEH, tot mai aproape

Situatia prin care trece Complexul Energetic Hunedoara, nu mai are sort de izbanda. Asta spun reprezentantii companiei si ai sindicatelor care ieri s-au intors de la Bucuresti cu vesti tot mai sumbre in ceea ce priveste salvarea CEH si implicit a  intregii Vaii a Jiului.

 

2.Cozile de la biroul CJAS,  s-ar putea sfarsi

Cozile interminabile de la biroul casei Judetene de Asigurari de Sanatate deschis in Petrosani, sunt din nou in atentia autoritatilor judetene. Astfel, vicepresedintele Consiliului Judetean Adrian David va incerca inca o data sa obtina o prelungire a programului si astfel birou sa fie deschissi marti nu doar joi.

 

3.Cupa magistratiilor, la Petrosani

Zeci de procurori si judecatori se afla in acceste zile in Petrosani. Din fericire nu au venit pentru a judeca vreun caz, ci pentru a juca fotbal, asta pentru Petrosaniul este gazda celei de a XII-a editii a Cupei Magistratilor .

 

4. Capacele de canal furate din nou

Capacele de canal au cazut prada din nou magnetilor tot mai experimentati. Astfel, zeci de canale de pe mai multe strazi din Municipiul Petrosani au ramas descoperite, devenind astfel un real pericol atat pentru masini cat si pentru trecatori.

 

5. Cantina sociala intra in renovare

Cantina sociala din Municipiul Petrosani intra in renovare generala. Mai mult decat atat dupa finalizarea lucrarilor propriu-zise, asistatii sociali vor primii din nou hrana calda.

 

6. De duminica, targul saptamanal este pe stadion 

Targul saptamanal care pana acum era in zona din fata stadionului Jiu din Municipiul Petrosani va fi duminica mutat in incinta stadionului. Decizia vine apartine consilierilor locali care sustin ca prin aceasta schimbare, traficul in aceea zona nu va mai fi ingreunat, iar comerciantii isi vor putea vinde marfa linistiti.

 

7. PATRU PRODUSE TRADIȚIONALE NOI, SCOASE PE PIAȚĂ ÎN ACEST AN

 În județul Hunedoara, sunt doar opt producători de produse tradiționale. O veste bună este însă că, în doar câteva luni vor mai ieși pe piață alte patru produse autentice. Astăzi a avut loc o întâlnire a producătorilor din județ cu reprezentanți ai Ministerului Agriculturii.

 

8. ”Izvorul Tamaduirii”, sarbatoare inchinata Maicii Domnului

Astazi crestinii ortodocsi sarbatoresc Izvorul Tamaduirii, zi inchinata Maicii Domnului.Astfel, credinciosii vin in aceasta zi la biserica pentru a lua parte la slujba de sfintire a apei, cunoscuta si sub numele de Agheasma Mica.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2138 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 17:02

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 16 04 2015 Stiri 20 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page