MONDO TV

Stiri 16 04 2015

2015 16 Apr
Publicat de: 

1.Greva foamei suspendata, pentru discutii

Liderul energeticinilor de la Termocentrala Paroseni care in cursul dupa-amiezii de ieri a intrat in greva foamei, a suspendat forma de protest. Astfel Mihai Lorincz spune ca a discutat cu Jujan si urmeaza sa ajunga la un consens legat de nemultumirile revendicate.

 

2. Se circula in continuare pe Defileu

Veste buna pentru soferii care sunt nevoiti sa tranziteze Defileul Jiului. Acesta nu se inchide prea curand, astfel, in continuare circulatia se va desfasura, insa soferii vor fi nevoiti sa respecte semafoarele.

 

3. O parte din DN 66A va fi asfaltata

Cosmarul soferilor, drumul national 66 A va fi asfaltat incepand de saptamana viitoare de asta ne asigura Prefectul Judetului Sorin Vasilescu. Din pacate acesta nu va fi reabilitat in totalitate, asta pentru  doar pe 13 km de pe raza oraselor Uricani si Aninoasa va fi turnat covor asfaltic.

 

4. Apa Serv a bifat inca o realizare

Zi importanta Sc Apa Serv Valea Jiului. Asta pentru ca astazi a fost inaugurata ultima statie de tratare din cadrul proiectului de dezvoltare. Mai mult decat atat,  societatea a reusit prin acest lucru sa fie prima  din intreaga tara, care a reusit sa termine toate investitiile inainte de

termen. 

 

5. Cinematograful Victoria va reinvia

Odata era unul dintre cele mai atractive locuri din Petrosani, acum este lasat in paragina. Vorbim despre Cinematograful Victoria din Petrosani care dupa zeci de ani de nepasare va intre in reabilitare totala, cand ramane de vazut.

 

6. CERTIFICATUL SE SCHIMBĂ ÎN CARNET DE PRODUCĂTOR

Vechile certificate de producător mai sunt valabile până la sfârşitul lunii. De la 1 mai, atestatele de producător şi carnetele de comercializare sunt obligatorii.

 

7. SIMPOZION ŞTIINŢIFIC INTERNAŢIONAL LA MUZEUL DIN DEVA

 

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva găzduieşte, în aceste zile, cea de-a patra ediţie a simpozionului internaţional „Piese arheologice minore şi semnificaţia lor”, având ca temă „Jocurile şi jucăriile”.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2152 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 00:14

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 15 04 2015 Stiri 17 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page