MONDO TV

Stiri 10 04 2015

2015 10 Apr
Publicat de: 

1. Sentință amânată pentru Norocel Măturar

Codrut Norocel Măturar, care anul trecut, în Joia Mare a accidentat mortal două persoane pe trecerea de pietoni, își va afla sentința după sărbătorile pascale. Decizia aparține magistraților de la Judecătoria Petroșani care, ieri, au amânat pronunțarea sentinței.

 

2. DN7A se închide după Paște

Drumul Național 7A, care face legătura între județele Hunedoara și Valcea, va fi inchis pentru reabilitare, după Sărbătorile Pascale. De asta ne asigură chiar primarul orașului Petrila, Ilie Păducel, care spune ca a purtat discuții cu reprezentantii CNADNR. După sărbătorile de Paște, primarul va fi prezent pe șantier, să vadă cum se derulează lucrările.

 

3. Atenție la ce și cât mancați de Paște!

 Urmează zile grele pentru medicii de la Spitalul de Urgență din Petrosani. Asta pentru că, se știe, majoritatea oamenilor au o tendinta să exagereze cu cantitatea de alimente consumate în perioada sărbătorilor, fapt pentru care mare parte dintre ei ajung la spital cu probleme digestive

 

 4. Daruri in Saptamana Mare

Părinții, împreuna cu cei mici de la Gradinita cu program Prelungit nr. 3 au strâns alimente și au realizat felicitari, pe care le-au daruit persoanelor vârstnice. Toate acestea s-au întâmplat în preajma Sărbătorilor Pascale.

 

5. ELICOPTER AL M.A.I., LA DEVA, PENTRU COPII

Curtea Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara a fost asaltata de zeci de copii de la școlile și gradinițele din reședința de județ. Aceștia au avut ocazia de a vedea unul dintre cele mai performante elicoptere din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, iar reacția lor a fost una pe măsură.

 

 6. Iepurarul a venit la GSM CENTER VODAFONE

 A ascultat Mondo Fm și a câștigat un smartphone de ultima generație! Vorbim despre Dorina din Vulcan, care a câștigat un smartphone Karbon A5S de la GSM CENTER VODAFONE.

 

 7. DRUMUL SPRE CETĂȚILE DACICE VA FI MODERNIZAT

  Drumul spre cetățile dacice din munții Orăștiei va fi, în sfârșit, reabilitat. De asemenea, vor fi amenajate și douăsprezece parcări pe întreg traseul. Toate acestea se vor putea realiza cu bani europeni, căci contractul de finantare a fost deja semnat la Consiliul Județean Hunedoara. Valoarea acestui proiect depășește 41 de milioane de lei, iar lucrările trebuie finalizate până la sfârșitul acestui an.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 100611 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2015 23:50

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 09 04 2015 Stiri 15 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page