MONDO TV

Stiri 09 04 2015

2015 09 Apr
Publicat de: 

1.Minerii au intrat, din nou, în grevă

 Trei schimburi de la Exploatarea Miniera Lonea, dar și un schimb de la Mina Vulcan s-au blocat, încă de ieri, în subteran. Ortacii au fost nemulțumiti de faptul că, până acum nu și-au primit prima de Paște.

 

 2. Mâine, din nou, pe drumul crucii

 Pentru al 16-lea an consecutiv, mâine, creștinii din Valea Jiului sunt asteptați să ia Crucea și să-l urmeze pe Hristos pe Drumul Crucii, din centrul municipiului Lupeni până în Masivul Straja.

 

 3. „Drumul lui Băsescu”, a treia amânare

  Magistrații au mai amânat odată verdictul pentru continuarea lucrărilor la DN 66A din zona Câmpu lui Neag, spre Herculane. Este cea de-a treia amânare în această situație și, cel mai probabil, la sfârșitul acestei acestei luni vom afla dacă avizul dat este valabil sau nu.

 

4. Asistații sociali, masa plină de Paște

Asistații sociali, care beneficiază de hrană din partea administrației publice din Petroșani, pot sta linistiți: vor avea ce pune pe masa de Paște! Ca de fiecare dată, meniul special de Paște va conține mai multă carne.

 

5. Caii, o ofertă tentantă de sărbători

 A început un nou sezon la Parco Cavalli și toți copiii dornici de aventură sunt așteptați aici. Parcul este luat cu asalt, acum că tot este “Săptămâna Altfel”, dar oricine poate ajunge aici, mai ales că acum, de sărbători, echitația este un minunat cadou pentru copii.

 

 6. Ouă vopsite la Pollicino

 E Joia Mare și, ca orice creștin ortodox, copiii de la Casa Pollicino au vopsit ouă și le-au încondeiat așa cum s-au priceput. Le-au fost alături și primarul Tiberiu Iacob Ridzi, care a fost însoțit de fiul său Andrei care, însă, nu a vrut neapărat să participe, dar a asistat răbdător la eveniment.

 

7. Premiați pentru 50 de ani de căsnicie

A fost sărbătoare, azi, la primăria orașului Petrila. Administrația locală a premiat nouă cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Și, pentru că totul s-a desfășurat într-un cadru festiv, sărbătoriții au avut parte și de surprize.

 

 8. Meseria, brățară de aur

 Să ai o meserie, a fost și rămâne un lucru mare! De asta s-au convins sute de elevi din clasa aVIII-a, care au avut ocazia să treacă pragul Colegiului Tehnic Dimitre Leonida din Petroșani, unde a avut loc acțiunea ȘCOALA VIITORULUI TAU!

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1966 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 19:19

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 08 04 2015 Stiri 10 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page