MONDO TV

Stiri 19 12 2014

Publicat de: 

1. Medicii „căpăciți” de interlopi

 

4 contra 20. Acesta a fost raportul de forțe la Spitalulul de Urgență din Petroșani. Azi-noapte medicii au fost nevoiți să se apere cu mâinile goale, după ce au fost atacați de membri a două clanuri, care se tăiau cu ar*e albe. Medicii au sunat la 112, dar în zadar.

 

2. Colindători de la ANAF

 

Patronii magazinelor și depozitelor en-gross, de la ieșirea din Petroșani, au fost “colindați” în această dimineață, de inspectorii Antifraudă. Bilanțul activității, care a vizat și piața din Petroșani, se va vdea la finalul acțiunii.

 

3.Sucila rămâne polițist

 

Politistul Adrian Sucila, condamnat ieri la 2 ani si jumatate de inchisoare, cu suspendare, in dosarul de proxenetism, va ramane in continuare angajat al Ispectoratului de Politie  Hunedoara. Chiar daca pare ciudat, acesta va reprezenta in continuare organele statului, cu doua condamnari la activ.

 

4. Sedinta CA amanata de ministrul Gerea

 

Sedinta  de ieri a  Consiliului de Administratie, în care trebuia hotarată soarta Complexului Energetic Hunedoara, dar si a sefilor din fruntea acestuia, a fost  amanata. Decizia ii apartine noului Ministrul al Energiei, Andrei Gerea, care a cerut timp pentru a studia situatia CEH.

 

5. Bolnavă de schizofrenie, abandonată în Italia

 

O femeie de 40 de ani, din Petrila, bolnavă de schizofrenie, este practic, abandonată de familia ei, din România. Internată într-un spital din Italia, în urma unor crize repetate, familia unde s-a dus să lucreze, solicită ajutor, pentru trimiterea acesteia în siguranță, înapoi  în țară.

 

6. Sportivii premiați la Petroșani

 

Cei mai buni sportivi, care au dus numele municipiului Petroșani în lume, au fost premiați de primarul Tiberiu Iacob Ridzi. Festivitatea a avut loc în această dimineață, la Sala de Marmură a Primăriei Petroșani. Sportivii care nu au fost prezenți, au lipsit motivat, fiind implicați, în momentul premierii, în alte concursuri.

 

7. Parcometre  noi, dar în revizii

 

Abia au fost introduse în circuit și deja au intrat în revizie. Aparatele de taxat moderne, montate pe bulevadrul central al municipiului Vulcan, au intrat în repaus, tocmai din vina trecătorilor, care nu prea au loc de ele.

 

8. 25 DE ANI DE LA REVOLUŢIE

 

In aceste zile se implinesc 25 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Revolutia a fost deopotrivă un moment de bucurie pentru natiunea romana, insa sute de romani, au platit cu viata pentru libertate.

 

9. Gsm Center Phone a mai dat un telefon

In această dimineață, încă un ascultator Mondo Fm a câștigat un telefon mobil Samsung, E1200. Norocosul câștigător a fost extras din bolul cu participanți de Cornel Todea, invitatul lui Ionut Dragotesc, la Omul de la Zebră.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1716 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 16:48

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 18 12 2014 Stiri 22 12 2014 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page