MONDO TV

Stiri 18 12 2014

2014 20 Dec
Publicat de: 

1. Arși de vii, în somn

Scene cutremurătoare pentru familiile a doi tineri din Petroșani, care acum, în pragul Crăciunului au asistat înmărmuriți la un tablou sfâșietor. Doi tineri de 18 și 23 de ani s-au făcut scrum de la o lumânare. Părinții priveau în această dimineață, înmârmuriți scena cutremurătoare, rămasă în urma pompierilor.

2. DOAR 400 prima de Craciun pentru mineri

In cursul zilei de ieri, minerii si energeticieni au aflat cuantumul primei de Craciun. Desi sindicatele au propus suma de 700 de lei, pentru fiecare angajat surplusul salarial nu va fi mai mare de 400 de lei.

4. Pompieri umbla la colindat

Ca in fiecare an Pompierii de la Detasamentul din Petrosani au plecat la colindat. Umbland de la o institutie la alta pentru a vesti Nasterea Pruncrului Hristos, pompierii au ajuns, in acesta dimineata, la Sediul Mondo TV/ FM, unde au colindat in direct  la Omul de pe Zebra.

5. Orășelul copiilor revine de Crăciun

Au defilat îmbrăcați în costume tradiționale sau costumați în personaje biblice, pe Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan,iar acum vor veni și de Crăciun. Târgul de produse tradiționale revine în preajma Sărbătorii Domnului. Momentan bulevardul este deschis traficului rutier.

6. Întoarcerea la Biblie, în Ajun

Actorii Teatrului Dramatic I. D Sîrbu din Petroșani ne așteaptă, sâmbătă seara, la o lecție biblică, acum înaintea Crăciunului. Regizorul piesei „Jocul vieții și al morții în deșertul de cenușă”, Andrei Mihalache, ne lansează invitația la introspecție și meditație. După această ultimă premieră a lui 2014, vom fi mai pregătiți pentru sărbătoarea Crăciunului.

 

 

7. Spiridusii mosului in actiune la Petrila

Toți micuții de la Salvați Copiii au avut parte, astăzi, de un autocar plin cu cadouri. Cu toții au dat o mână de ajutor la descărcarea pachetelor, iar cei 50 de spiriduși, din Deva, la final, i-au și colindat, cu dăruire și talent.

8. Festivalul de colinde, a-V-a editie

Primăria Petroșani a găzduit al v-lea Festival de Colinde. Aseară, zeci de colidători de la școlile din Petroșani și de la mai multe biserici din localitate, au adus atmosfera Sărbătorii Nașterii Domnului, în fața tuturor celor prezenți.

 

9. În așteptarea lui Moș Crăciun

Nu sunt cei mai deștepți și mai talentați, dar reușesc să-și învingă dizabilitățile. Chiar dacă sunt într-un scaun cu rotile, vor să-l întâmpine așa cum se cuvine, pe Moș Crăciun. Copiii de la Casa Pollicino au cântat și au recitat, atât cât s-au priceput ei, într-o serbare organizată în Sala de Marmură, a Primăriei Petrosani.

 

10. CONT DESCHIS PENTRU TRANSPLANT DE FICAT

La doar 26 de ani, Ionuț are nevoie urgentă de un transplant de ficat! Mama lui, cu lacrimi în ochi, solicită, prin intermediul Mondo Tv, pentru cine poate să doneze, orice sumă, pentru ca fiul ei, aflat deja pe lista de așteptare, să poată fi salvat de la moarte.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1785 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 17 12 2014 Stiri 19 12 2014 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page